Primarul Turzii i-a trimis emoticoane cu râsete și vomă, consilierului Teban

0
C A57d68ff9355c06da31dfbae80cb4002

Primarul Turzii Cristian Matei a avut ieri, 29 aprilie 2022, o reacție neașteptată la adresa consilierului Adrian Teban, manifestată pe grupul de discuții al Consiliului Local de pe whatsapp. Consilierul USR i-a transmis secretarului general al municipiului Turda că nu poate participa la ședința Consiliului Local în contextul în care a fost convocată joi, la ora 21.40 pentru vineri la ora 11. Teban a transmis faptul că nu poate participa le ședință deoarece programul de muncă nu îi permite schimbări de ultim moment și pentru că nu putea să studieze proiectele în timp util și eficient pentru a vota în cunoștință de cauză.

Consilierii locali au primit joi seara proiecte de hotărâre de peste 200 de pagini ce trebuiau votate in ziua următoare.

La anunțul făcut de Teban a reacționat surprinzător primarul Cristian Matei, care i-a trimis alesului local emoticoane cu râstete și vomă, cu mesajul ”A găsit motivarea…..și ăsta vrea să fie primar. Doamne ferește!”.

Primarul Turzii I-a Trimis Emoticoane Cu Râsete și Vomă,  Consilierului Teban. Consilierul Local A Refuzat Să Comenteze Incidentul

Reacția primarului Turzii este cu atâta mai surprinzătoare cu cât chiar și el a lipsit de la ședința Consilului Local.

Potrivit unor surse, primarul ar fi tastat de pe plajă, fiind în vacanță în Egipt. Informația nu e confirmată oficial.

Consilierul Adrian Teban a confirmat incidentul. ”Eu i-am raspuns: Multumesc domnule Primar pt cuvintele dumneavoastra. A șters mesajul în secunda următoare”

Reacția primarului arată că acesta a primit cu dificultate informația că oameni de afaceri ce l-au susținut în campania trecută caută să se reorienteze spre alți candidați, consilierul Adrian Teban fiind unul dintre aceștia.

Primarul și-a șters mesajul la foarte scurt timp de la trimitere.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.