Victorii în linie pentru junioarele de la Handbal Arieșul Turda. S-au calificat în semifinalele naționale

0
Victorii în Linie Pentru Junioarele De La Handbal Arieșul Turda. S-au Calificat în Semifinalele Naționale și Au  învins Potaissa

cu un zâmbet pe buze și multă pasiune, junioarele Arieșul Turda au obținut patru victorii în linie

Un mic club de hanbdal din Turda a reputat un neașteptat succes în acest week-end după ce a învins în linie patru alte echipe, printre care și echipa de junioare a AHC Potaissa Turda. Arieșul Turda s-a calificat în grupa eurozonală RO6 Junioare IV, în liga națională de handbal feminin. Victoriile handbalistelor de la Turda sunt spectaculoase în condițiile în care clubul privat de handbal înființat și finanțat de către Attila Kiss, patronul KPA Clean Turda are o vechime de doar doi ani de zile iar meciurile au fost purtate cu cluburi mult mai experimentate. ”Bravo echipa ,mergem în turneul semifinal pe țară cu încredere și optimism”, le-a transmis Attila Kiss, hanbalistelor de la Arieșul.

Victorii în Linie Pentru Junioarele De La Handbal Arieșul Turda. S-au Calificat în Semifinalele Naționale

Victoriile sunt semnificative și ținând cont că echipele de junioare IV sunt compuse din fete cu vârsta între 10-11 ani. La intrarea în adolescență, efortul fizic și psihic al copiilor este unul mult mai mare, chiar mai intens decât al adolescenților ce intră în maturitate. ”Acesta este și motivul pentru care jucăm cu pasiune și nu pentru o victorie cu orice preț ci pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Desigur, victoria are rolul ei, dar pasiunea pentru sport e esențială”, spune antrenorul Bogdan Brad. Rezultate meciurilor sunt AHC Potaissa Turda-ACS Arieșul Turda 16-30; Arieșul Turda- Alpha Oradea 30-19; Atletik Satu Mare- ACS Arieșul Turda 17-25; Arieșul Turda- CSS Viitorul Cluj 19-18. Arieșul Turda a învins și echipa clubului Potaissa Turda dar victoria care a contat cu adevărat n-a fost aceasta ci cea împotriva CSS Viitorul Cluj.

Victoria împotriva clujenilor a fost una deosebită deoarece echipa din Turda a fost condusă cu 4 puncte.

”Am cerut o pauză și le-am zis fetelor să joace cu zâmbetul pe buze. Au câștigat”, mai spune antrenorul Bogdan Brad.

Victoriile handbalistelor de la Turda sunt spectaculoase în condițiile în care clubul privat de handbal înființat și finanțat de către Attila Kiss, patronul KPA Clean Turda are o vechime de doar doi ani de zile.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.