Anunțul Opoziției care-i dă fiori primarului Turzii: ”Vor veni controale”

0
Anunțul Opoziției Care-i Dă Fiori Primarului Turzii: ”vor Veni Controale”

Lucrările tehnico-edilitare de la Turda, fie că e vorba de reparații de străzi sau investiții în mobilierul urban vor fi monitorizate și verificate de instituțiile publice, a anunțat Ciprian Rigman, președintele USR Turda.

Acesta a precizat pentru Politică și Putere că în urma ultimelor sesizări, turdenii se mobilizează și reclamă zilnic nereguli privind calitatea lucrărilor stradale finanțate din fonduri UE și PNDL.

Anunțul Opoziției Care-i Dă Fiori Primarului Turzii: ”vor Veni Controale”
”Vor veni controale”, anunță Ciprian Rigman, președintele USR Turda.

”Am evaluat lucrările neconforme și estimăm vă vom face peste 40 de sesizări către instituțiile statului. Zeci de turdeni ne sesizează că situația nu mai poate fi tolerată iar lucrările sunt sub standarde”, explică Ciprian Rigman, președintele USR Turda.

Formațiunea de opoziție a început pe plan local, la Turda, o campanie de monitorizare a lucrărilor de asfaltare și reabilitare a drumurilor după ce a fost sesizată de mai mulți cetățeni cu privire la faptul că lucrările sunt sub standarde. Prima sesizare făcută către Inspectoratul de Stat în Construcții a vizat strada Alexandru Ioan Cuza, unde scurgerile de ape pluviale au fost făcute aiurea. USR a mai făcut o sesizare privitoare la strada Axente Sever și alta privitoare la str. 22 Decembrie. Surse din USR susțin că partidul documentează cu specialiști lucrările proaste de pe strada 22 Decembrie 1989 din Turda pentru a bloca o posibilă mușamalizare a autorităților locale. Următoarea lucrare pe listă va fi strada Bogata iar sesizările vor continua.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.