Benzinăria ESO din Turda a crescut în câteva minute prețul carburantului

0
Img 20161218 162319

Benzinăria ESO din Turda a majorat prețul la carburant în câteva minute, sub ochii turdenilor ce stăteau la rând să-și alimenteze mașinile. Majorarea prețurilor s-a făcut pentru același stoc de carburant iar creșterile au fost semnificative.

”Au crescut prețul de la 7.65 la 9.90 în câteva minute. Am plătit două prețuri diferite pe două bonuri. Urca prețul sub ochii noștri”, poveștește un turdean ce a prins în direct majorarea de carburant. Șoferii spun că majorarea de prețuri într-un astfel de ritm și pentru același stoc de carburant este o măsură imorală.

Premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la benzinării, după ce șoferii au format cozi uriașe la stațiile de alimentare din Cluj, Arad, Bihor, Timişoara, Constanţa, precum şi în multe alte oraşe.

Decizia a venit după ce mai mulţi şoferi au făcut publice preţurile record practicate de o benzinărie din Beiuş, deținută de o companie locală, parteneră cu lanţul Mol.

Luați prin surprindere de creșterile bruște de preţ oamenii s-au grăbit să alimenteze formând cozi și pe mai mult de 100 de metri pentru a mai putea prinde un preţ bun la benzină şi motorină. 

La unele benzinării din judeţul Bihor,prețul la carburant a ajuns şi la 9 lei/litru. În câteva minute, spun șoferii, preţul a atins apoi o valoare record de 11.10 lei/ litru.

La Turda, benzinăria MOLa păstrat prețul la motorină la 7 lei.

.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.