Susținători pro-ruși puși în poziții cheie de către PNL, în administrația locală de la Turda

0
Varo

Doi membri ai unor Consilii de Administrație, puși în funcție cu votul PNL Turda se lansează în propagandă anti NATO pe rețele de socializare.

Unul dintre ei susține că Alianța Nord-Atlantică i-a provocat pe ruși iar altul e convins că militarii aliați care protejează România sunt de fapt trupe de ocupație.

Lucian Varo, fost viceprimar al Municipiului Turda și administrator al Salinei Turda și Cornel Oltean, administrator al Domeniului Public SA s-au apucat să facă propagandă anti NATO pe rețelele de socializare.
Într-un context politic extrem de dur cu un război la 200 de km de România, cei doi se apucă să atace alianța din care România face parte. Va interveni Cristian Matei, președintele PNL Turda? Cei doi au fost votați de către consilierii PNL, așadar cu susținere politică, să gestioneze întreprinderile publice din oraș.

”Putin a cerut ca NATO sa spuna cu subiect si predicat ca nu primeste Ucraina in alianta ! Alianta , dimpotriva, a afirmat ca oricine e bine primit.A fost un raspuns provocator si consecintele se vad acum”, a apreciat Cornel Oltean.

”Corporatistii care trag sforile in Nato sunt interesati de padurile, gazele, petrolul din Ucraina. Cu tactica primirii in Nato capuseaza toate bogatiile tarilor ocupate”, crede Lucian Varo.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.