Părinții se tem că se va mușamaliza cazul copilului din Turda,agresat în școală. Conducerea promite o cercetare disciplinară corectă

0
Foto 082016 Scoala Hcc Turda P3dumpqdrwyxrxbz8j4b9extr41vxpzsq7isotwnlc

Părinții care au copii la Școala Horea, Cloșca și Crișan se tem că autoritățile școlare vor mușamaliza cazul copilului agresat de către profesorul de matematică, de la Școala Horea, Cloșca și Crișan. Într-o sesizare trimisă redacției aceștia afirmă că au fost audiați copii fără să fie prezenți tutori legali iar asupra copiilor ar fi fost făcute presiuni sub amenințarea că s-ar putea ca părinții lor să primească amenzi.

Conducerea școlii neagă acuzațiile și promite o cercetare disciplinară corectă. ”Nu au fost audiați copii fără tutori legali, chiar și acum sunt pe hol copii însoțiți de părinți nici nu au fost exercitate presiuni. O cercetare disciplinară are însă niște pași și nu poți desface un contract de muncă al unui profesor pentru că așa vrei. Este demarată o cercetare disciplinară, separat de asta este o cercetare a Poliției și mai este și o plângere penală formulată”, a explicat Daniela Bulgarov, directoul școlii. Nici zvonurile că elevul ar fi exmatriculat nu sunt valabile, deoarece exmatricularea nu poate fi aplicată în învățământul obligatoriu.

Părinții au mai reclamat faptul că directoarea școlii refuză să organizeze o ședință la o oră rezonabilă. ”Ne-a propus o ședință cu părinții, marți la ora 14.00. Cine poate participa la o astfel de oră la o ședință, când toți avem servicii”, spune unul dintre părinți. Directoarea spune că a avansat două zile în care se poate întâlni cu părinți, fie marți fie joi, de la ora 14.00. Daniela Bulgarov spune că nu se poate întâlni cu părinții la alte ore deoarece ”are și ea un program”.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.