Sprijin pentru ONG-uri. Seminar despre sustenabilitate financiară în organizațiile civice

0
Best Online Fundraising Platforms Header 1

Miercuri, 9 februarie 2022, în intervalul 12:00 – 13:15, va avea loc evenimentul de lansare a proiectului „Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile” – „belONG”.

Întâlnirea virtuală programată pe platforma Zoom face parte dintr-un program integrat, care-și propune să ofere sprijin ong-urilor în a găsi metode optime de finanțare.

Sprijin Pentru  Ong-uri. Seminar Despre Sustenabilitate Financiară  în Organizațiile Civice

La discuții vor participa Márton Balogh, Directorul Fundației Civitas pentru Societatea Civilă Cluj, Vedat Sevincer, Project Manager, Norsensus Mediaforum, Norvegia, Paula Ciobanu, Coordonator Proiect, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj

Proiectul va deveni un incubator pentru 15 organizații din România, care vor beneficia de sesiuni de mentoring în fundraising și comunicare, un curs de visual și transmedia storytelling pentru campanii de crowdfunding, susținut de un expert din Norvegia.Suport în design-ul și implementarea unei campanii de crowdfunding și a două campanii de strângere de fonduri.Proiectul va oferi instrumente prin care pot fi crescute resursele financiare ale unei organizații.
Înscrierile se fac online, pe adresa https://forms.gle/MvbteUiDqsmti6dU6

Pentru orice dificultăți tehnice sau alte probleme, organizatorii pot fi contactați pe adresa ciobanu.paula@civitas.ro sau numărul de telefon: 0754 203 499.

Proiectul este derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Norsensus Mediaforum și beneficiază de o finanțare în valoare de 100.000 euro, prin programul Active Citizens Fund Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.