Bugetul Municipiului Câmpia Turzii: Investițiile reprezintă 72% din totalul cheltuielilor

0
Pmct 00003

sursă foto: https://campiaturzii.ro/galerie-foto/

Administrația locală de la Câmpia Turzii a lansat astăzi în dezbatere publică proiectul de buget al municipiului pentru anul 2022, în conformitate cu prevederile legale privind finanțele publice locale și transparența decizională.

Bugetul local poate fi consultat aici sau aici. La pagina 15 din documentatie, găsiți anexa 2 cu principalele investiții din oraș.

Bugetul estimat al municipiului Câmpia Turzii va fi de 141,5 milioane lei din care 110,03 milioane sunt alocati sectiunii de dezvoltare, pentru investiții. Suma reprezintă un procent de 72% din totalul bugetului.

Proiectul cel mai mare de investiții este modernizarea infrastructurii de transport public (mobilitate urbană), în valoare de 31, 184 milioane lei. Urmează proiectul de reabilitare a Palatului Cultural, a Teatrului de vară și a Parcului Central Ionel Floașiu, în valoare de 21,79 milioane și proiectul de amenajare de la ”Trei Lacuri”, în valoare de 17,34 milioane.

Circa 3,4 milioane sunt prevăzuți ca spații verzi în Șarât și alte circa 4 milioane de lei pentru asflatările de străzi.

Vor fi finanțate investiții de 116 milioane de lei, din care circa 112, 4 milioane sunt lucrări în continuare, alte 1,2 milioane de lei sunt lucrări noi iar 3,2 milioane sunt alte cheltuieli de investitii.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.