A rămas cu mașina stricată într-o baltă pe drumul modernizat de Primăria Turda

0
Balta

O baltă de proporții epice s-a format pe un drum modernizat de Primăria Turda. Balta e pe un drum neasfaltat.

Ghinion de sfârșit de an pentru un șofer ce a rămas cu mașina stricată într-o baltă pe un drum modernizat de Primăria Turda.

A Rămas Cu Mașina Stricată într-o Baltă Pe Drumul Modernizat De Primăria Turda

Incidentul s-a petrecut pe strada Fabricii iar șoferul a fost compătimit de locuitorii de pe stradă. Omul a fost ajutat iar mașina i-a fost remorcată afară din baltă. Locuitorii străzii au fotografiat însă incidentul pentru a arătat autorităților că modernizarea străzii nu se face cum trebuie.

Locuitorii străzii spun că se așteptau ca pe stradă să se formeze o baltă de proporții epice. ”Acolo era un canal care a fost asupat odată cu noul proiect. Am zis că se va aduna apa ca la un lac de acumulare, dar nu ne ascultă nimeni”, a comentat un locuitor al străzii.

Politică și Putere a relaltat acum o lună despre faptul că lucrările la rețeaua de apă canal de pe strada Fabricii sunt sub standare. Scurgerile pluviale nu sunt racordate, căminele de la gurile de canal sunt supra-înălțate iar apa nu are unde să se scurgă. În unele locuri, strada și trotuarele au fost înălțate cu până la 27 de centimetri.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.