Primarul Matei ajunge viral pe internet cu o poză de la începerea școlii

0
241841120_10225663793839647_181115186257934321_n

O fotografie care îl arată pe primarul Cristian Matei cum participă la deschiderea anului școlar la școla condusă chiar de nora acestuia a devenit virală pe internet, după ce a fost postată inițial în județul Brașov.

Populariatea pozei cu primarul Turzii la deschiderea anului școlar a apărut în contextul în care Gheorghe Sucaciu, primarul orașului Făgăraș a anunțat că nu va participa la deschiderea anului școlar deoarece rolul primarului este altul iar despre educație se cuvine să vorbească părinții și profesorii.

În contrapartidă, o utilizatoare de Facebook din Brașov a postat poze cu primari la festivitățile de deschidere a anului școlar printre care și cea cu primarul Turzii.

”Primarul. Își face campanie electorală în fața copiilor. Se laudă că a schimbat clanțe la uși și a pus geamuri noi. E jovial și zâmbește dacă vorbești de realizările lui. Se enervează imediat dacă îl întrebi cum a cheltuit banii de la Zilele orașului.

În loc să-i învățăm pe copii educație civică, să îi îndemnăm să își apere drepturile, să protesteze când li se face o nedreptate, le cultivăm supunerea și lingușirea. Ideea că primarul “a aprobat”, “a dat”, “a alocat fonduri pentru școală” este doar primul pas. Când vor fi mari, li se va părea normal că primarul e cel care le aproba un loc de muncă sau un contract din bani publici”, scrie Sorin Chebac din Iași într-o postare cu peste 1800 de vizualizări.

Ironiile au început să apară. ”Primarul, ca primarul, da ce caută organul acolo?”, se întreabă un utilizator în timp ce mai mulți oameni comentează că scena pare desprinsă din ”Las Fierbinți”.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.