Sport, integral din finanțări private. Junioarele de la Handbal Arieșul Turda, la un turneu amical la Satul Mare

0
Sport Integral Din Finan Ri Private Junioarele De La Handbal Arie Ul Turda La Un Turneu Amical La Satul Mare

Echipa de junioare III a Asociație Handbal Arieșul Turda a participat în week-end-ul 4-6 septembrie la un turneu amical la Satu Mare, organizat în perioada de pregătire pentru noul sezon competițional. Turneul a fost organizat de către Clubul Atletik Satu Mare .

La turneu au mai participat HC VM Zalău, Szatmar USE FEHERGYARMAT si LPS Atletik Satu Mare.

Arieșul Turda și-a început activitatea în 2019 ca un club privat de handbal și s-a afiliat în același an Federației Române de Handbal.

Handbal

”Fetele noastre se află în perioadă de pregatire pentru noul sezon ce va începe în curând. Prestația echipei a fost una bună și mulțumitore in urma celor 2 sezoane de participare în liga nationala de handbal feminin ,echipa progresand substanțial din punct de vedere valoric ,motiv pentru care noul sezon va fi abordat cu pretenții sporite”, a arătat Attila Kiss, proprietatul clubului, într-o postare pe Facebook

Asociația Handbal Arieșul Turda are 58 de jucătoare tinere care evoluează în trei echipe, una de junioare 3 și una de junioare 4 dar și o echipă de minihandbal.

Cheltuielile anuale sunt între 140.000 și 160.000 de lei iar bugetul clubului este asigurat în proporiție de 75% de către Attila Kiss, patronul companiei de servicii de curățenie KPA Clean din Turda. Difernța de bani vine de la sponsori. Asociația Handbal Arieșul Turda este unul din cluburile sportive din oraș care funcționează fără bani de la bugetul local.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.