Podul de peste Arieș se va deschide în 29 noiembrie. CNAIR va asfalta până la OMV

0
Podul De Peste Arie Se Va Deschide N 29 Noiembrie Cnair Va Asfalta P N La Omv

foto: Deputatul Viorel Băltărețu l-a agitat pe primarul Cristian Matei după ce i-a luat monopolul de făcut poze pe șantierele locale

Podul de peste Arieș va fi deschis circulației în 29 noiembrie, a anunțat deputatul Viorel Băltărețul (USR-Plus) într-o ședință a Consiliului Local Turda. Viorle Băltărețu a cerut autorităților locale din Turda să se mobilizeze să asfalteze strada Alba Iulia și strada Intrarea Armatei.

Primarul Turzii a declarat că este sceptic cu privire la declarațiile deputatului și a afirmat că are poze cu doar trei muncitori care lucrează la pod.

”Ar fi nerespectuos pentru cetățeni să mai închideți încă odata circulația ca să asfaltați și acele străzi”, a spus deputatul Viorel Băltărețu cu referire la faptul că străzile Intrarea Armatei din continuarea străzii 22 Decembrie și str. Alba Iulia ar trebui să fie asfaltatate cu bani de la bugetul local.

Cristian Matei e convis că guvernul PNL îi prostește pe turdeni

Primarul Turzii a perceput că prin intervenția lui parlamentarul dă sfaturi iar situația l-a scos din sărite. Cristian Matei l-a acuzat pe deputat că vorbește fără dovezi și că tot ce spune sunt promisiuni nedovedite. Luat de val a comis și o greșeală politică și a declarat că e convins că finanțările promise de propriul Guvern PNL sunt de fapt doar povești de adormit cetățenii. Bălătărețu explicase că la nivelul Guvernului s-a convenit ca să se finanțeze în 2022 construirea unui drum expres ce permite ocolirea Turziiși care leagă autostrada Transilvania de drumul european E60. ”Ne spuneți povești”, a comentat primarul.

Pe parcursul intevenției sale, deputatul clujean a fost întrerupt frecvent de către primar. Cristian Matei i-a spus că nu are nicio dovadă că ar fi obținut asfaltarea tronsonului de la pod la OMV și declarat că lucrarea costă 12 milioane de lei. Deputatul ”l-a înțepat” verbal pe primar și a spus că probabil valoarea de 12 milioane e calculată la tarifele practicate de administrația de la Turda, deoarece investiția costă de fapt 1.5-2 milioane de lei.” Probabil contractele pe care le face Turda sunt la valoarea asta” a comentat Băltărețu, cu trimitere la suma fantezistă de 12 milioane de lei lansată de primarul Turzii.

Disputa verbală dintre cei doi politicieni s-a încheiat cu ideea că podul se a deschide în 29 noiembrie lucru pe care primarul Turzii nu-l crede posibil.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.