Binecuvântarea Șefului. Primarul a introdus-o pe șefa mentenanței de la Salină

0
Primar12

Cristian Matei a fost prezent la Salina Turda pentru a o prezenta ”colectivului de oameni ai muncii” pe noua șefă a serviciului mentenanță, Felicia Costea.

Potrivit unor surse numirea Feliciei Costea ca șefă la mentenanță i-a lăsat cu gura căscată pe angajații Salinei.

Oamenii nu au fost surprinși de vizita primarului care obișnuiește periodic să viziteze Salina Turda pentru a da le explica oamenilor ce viziune are asupra dezvoltării turistice.

Potrivt legii, primarul municipiului Turda nu are nicio calitate oficială și niciun rol legal în conducerea Salinei Turda. Mai pe românește spus, n-are ce căuta acolo iar prezența lui în ”prezentarea” șefilor este una ce amintește de scenarii comuniste sau cu mafioți: vine prim-scretarul sau Boss-ul, să-l prezinte pe noul șef. Deși nu are atribuții legale, primarul dă ture din când în când pe la Salină să le explice angajaților cine e șeful în oraș. ”Nu e prima dată când vine și face pe interesantul. A mai fost pe aici și-i ia pe oameni la 11 metri”, spune sursa Politică și Putere care adaugă că joi primarul a vorbit din nou singur în timp ce dirctoarea Salinei tăcea sfioasă. ”Era o treabă dacă-l prezenta pe directorul general, dar chiar și așa este numit acolo un președinte de Consiliu de Administrație”, mai comentează sursa Politică și Putere.

Joi dimineața, primarul le-a explicat angajaților Salinei că Felicia Costea, noua șefă la mentenanță e alegerea potrivită. Potrivit unor surse din Salina Turda, Felicia Costea a fost susținută în ocuparea funcției de către directoarea Hotelului Potaissa, Ada Duma și nu este potrivită pentru noua șefie. Aceleași surse spun că Ada Duma ar urma să fie numită director la Salina Turda, dar informația nu e una confirmată.

Atât Primăria Turda cât și conducerea Salinei Turda au refuzat să precizeze contextul în care primarul Turzii s-a dus la Salină pentru a prezenta numirea în funcție a unui simplu șef de serviciu.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.