Director din Primăria Turda acuzat că a folosit ilegal mașina Domeniului Public. ”Conducea în locul meu”, explică directorul Balahura

0
Director Din Prim Ria Turda Acuzat C A Folosit Ilegal Ma Ina Domeniului Public Conducea N Locul Meu Explic Directorul Balahura

Ovidiu Găină, directorul tehnic al Primăriei Turda a fost surprins de turdeni în timp ce conducea mașina de serviciu a SC Domeniul Public SA deși nu are calitatea de angajat al acestei companii publice.

Incidentele au fost semnalate în urmă cu circa două-trei săptămâni pe ruta Micro- Centru și au fost confirmate de funcționari publici din direcția tehnică: ”Nu avea mașină să se deplaseze”. Situația este una incorectă în condițiile în care Domeniul Public este o companie publică de sine stătătoare și nu este subordonată Primăriei Turda.

O explicație a venit însă din partea directorului general al Domeniului Public SA, Gheorghe Balahura. Acesta a recunoscut că directorul tehnic a condus mașina Domeniului Public și că nu a exista vreo convenție între societate și Primărie pentru folosirea mașinii. ”Nu este cazul. Este mașina directorului Domeniului Public iar directorul tehnic al Primăriei mă însoțea pe tern la diverse lucrări”, a explicat Balahura. Acesta a precizat că Ovidiu Găină a condus mașina în locul lui în perioada în care a fost în convalescență și era pasager. Directorul Domeniului Public nu a putut explica însă ce s-a întâmplat în situațiile în care directorul tehnic al Primăriei Turda era singur în mașină. Skoda cu număr de DPT a fost surprinsă de mai multe ori pe traseul micro-centru cu directorul tehnic al Primăriei, la volan.

Situația semnalată de turdeni este minimalizată de directorul de la Domeniul Public care a precizat că deplasările se fac în interes de serviciu. ”Aș înțelege dacă merge la Cluj la cumpărături, atunci ar fi ceva grav”, a adăugat Balahura.

Sursele Politică și Putere spun însă că directorul tehnic conducea mașina singur, fără directorul Domeniului Public. ”Era categoric singur în mașină, doar dacă nu cumva l-au ascuns pe directorul Balahura în portbagaj”

Rămâne inexplicabil de ce directorul tehnic al unei primării ce a învins Manchester și Milano nu are acces la mașinile Primăriei Turda.

Ovidiu Găină nu a răspuns solicitărilor Politică și Putere pentru a clarifica sau pentru a explica situația.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.