Se închid cafenelele restaurantele și jocurile de noroc, la Turda

0
Se Nchid Cafenelele Restaurantele I Jocurile De Noroc La Turda
, Image: 511661100, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Sergey Drozd / Alamy / Alamy / Profimedia

Restaurantele, cafenelele și barurile vor fi închise la Turda cu începere din 5 martie. Măsura este valalbilă până în 15 martie și se poate prelungi.

Comitetul pentru Situații de Urgență a anunțat închiderea activităților comerciale din restauranturi, baruri și cafenele în condițiile în care s-a înregistrat o incindență crescută a cazurilor de Covid la Turda.

Măsura a fost luată după ce în ultimele 14 zile s-a constatat cumulat că s-a depășit pragul de 3/1000 de locuitori.

Sunt interzise spectacolele cu public în teatre și cinematografe precum și activitățile comerciale de tipul barurilor și restaurantelor. Aceste pot însă funcționa pentru prepararea mâncării dacă aceasta nu este consumată acolo. Activitarea restaurantelor și cafenelelor este permisă în hoteluri doar pentru clienții care sunt cazați acolo. Este permisă activitatea comercială de tipul restaurantelor și cafenelelor în exteriorul clădirilor cu asigurarea unei distanțe de 2 metri între mese și maximum 6 persoane la o masă.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.