S-au găsit 90.000 de lei dispăruți, de la Sticla Arieșul. Fotbaliștii fac ironii: erau în cutiile cu vitamine

0
07 Big

Sumele dispărute de la Clubul sportiv Arieșul Turda au fost depuse în cont pe durata a trei zile consecutiv, a confirmat avocatul Călin Budișan, președintele Sticla Arieșul Turda. Banii au fost depuși în cursul acestei săptămâni, eșaloant.

Kolozsi Attila, consilier local PMP spune că situația de la clubul de fotbal e departe de a fi clarificată și că mai sunt de recuperat bani.

”Nu mai sunt probleme de acest fel, sunt însă altele”, a anunțat Călin Budișan, președintele Sticla Arieșul Turda. Acesta a explicat că în acest moment sumele declarate ca fiind în casieria clubului au fost depuse la bancă.

Scandalul banilor dispăruți de la FC Arieșul a izbucnit în decembrie 2020, înainte de Crăciun. Atunci, nou numita conducere a clubului anunța că lipsesc din casieria clublui 159.000 de lei bani care au fost gestionați de fosta conducere a clublui condus de Gicu Tothăzan.

În toamna anului trecut, după numirea unei noi conduceri la Sticla Arieșul Turda s-a constatat că nu se găsesc 159.000 de lei. Banii au fost declarați ca fiind păstrați ”casieria de la Stadion”. ”Poate că i-au ascuns în cutiile de vitamine, la Antidoping”, ironizau fotbaliștii informația că acei bani ar fi în casieria clubului de la Stadionul Municipal. La stadion nu exista nicio casierie, nici vreu fișet sau casă de valori în care să fie păstrate astfel de sume. ”Banii i-a dat nevasta lui Tothăzan, ca sa nu ii mai facă rău Budișan llui Gicu Tothăzan Au dat și un salariu”, explică un fotbalist.

Consilierul local PMP, Kolozsi Attila spune că situația de la clubul de fotbal de la Turda e departe de a fi clarificată. ”Mai sunt de recuperat bani, și ar trebui ca cei din conducerea clubului să-și facă treaba. Din câte știu s-a recuperat puțin peste jumătate din sumă”, a comentat consilierul local.

În ședințe anterioare ale Consiliului Local, consilierul local a avertizat asupra faptului că situația financiară de la clubul de fotbal nu este una legală.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.