Întrebat dacă merge zilnic la serviciu, Stelu Luca s-a simțit amenințat și șantajat

0
Ntrebat Dac Merge Zilnic La Serviciu Stelu Luca S A Sim It Amenin At I Antajat

Stelu Luca, cunoscut susținător al administrației locale de la Turda, pe rețele de socializare s-a simțit șantajat de o interpelare prin care i s-a cerut un punct de vedere, dacă merge sau nu constant la serviciu.

Recent, în Turda apărut o anecdotă cu Stelu Luca care se prezintă la poarta SC Domeniul Public SA și dorește să intre în unitate. Portarul i-ar fi interzis accesul în unitate pe motiv că nu l-ar mai fi văzut pe acolo ca angajat al societății. Anecdota spune că de fapt Stelu Luca se prezenta doar la semnat condica de prezență și la ridicarea salariului.

Pentru a verifica dacă această istorie are o urmă de adevăr, Stelu Luca a fost abordat de un jurnalist iar natura discuție a vizat obținerea unui punct de vedere. Subiectul respectării programului de lucru a apărut în contextul în care în spațiul public au apărut mai multe informații potrivit cărora susținători ai actualei administrații locale au fost angajați preferențial la companii publice din oraș.

Stelulucaaa

Reporter: Buna . O sa scriu un articol despre angajarea dvs la domeniul publicsi referitor la faptul ca nu mergeti la serviciu

Reporter: daca doriti sa lasati un comentariu pe aceasta temă, vă rog să o faceti

Reporter: Astfel informatia este ca sunteti platit de domeniul public fără a fi prezent zilnic la muncă acolo

Stelu Luca: Greșești domnule Hudrea. Eu merg la serviciu în fiecare zi. Poți sa vezi condica de prezenta. Sunteți prost informat. O zi bună.

Reporter: Ok

Steluluca2

Stelu Luca a înțeles că e șantajat și amenințat

Stelu Luca a anunțat că a formulat o plângere către Poliția Turda.

”În data de 13 februarie la orele 10.39 a primit un mesaj pe contul privat al telefonului meu de la numitul Horea Hudrea, prin care sunt amenințat și șantajat cu privire la locul meu de muncă. Arăt faptul că dacă nu răspund la aceste mesaje voi fi denigrat în presa locală, de către numitul Hudrea Horea”, se arată într-o cerere adresată Poliție Turda și preluată de presa locală”

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.