Consiliul mediocrilor. Salina va fi condusă de administratori cu experiență managerială medie

0
Consiliul Mediocrilor Salina Va Fi Condus De Administratori Cu Experien Managerial Medie

Salina Turda va avea un nou consiliu de administrație iar printre noii membri se numără nevasta unui consilier local, prietenul de familie al fiului primarului și un antivaccinist care crede că UE își otrăvește cetățenii cu medicamente antivirale.

Selecția candidaților a fost făcută de o firmă specializată din Cluj care a apreciat în final că structura noului Consiliu de Administrațe corespunde așteptărilor. Numirea noilor membri se va face în ședința ordinară din data de 28 ianuarie.

”Dovezile experienței manageriale prezentate de candidat corespund la nivel mediu” este una din concluziile raportului de evaluare pentru majoritatea celor ce vor fi aleși să conducă Salina Turda. Excepțile sunt Dorin Apahidean și avocatul Koble Ladislau, despre care raportul de evaluare concluzionează că au o experiență superioară managerială. Apahidean ar avea, potrvit evalurării, și competențe în managementul financiar.

Majoritatea celor evaluați au însă cunoștințe economice minime, la fel tot competențe medii de administrare a unei societăți.

Filip Dragoș, prieten de familie al fiului primarului, are cunoștințe minime de principii de bune practici și guvernare corporativă, are o capacitate medie de comunicare în situații dificile.

Tot un nivel minim de experiență are și Sârbu Lidia Ancuța, nevasta consilierului local Paul Sârbu. Aceasta este punctată pozitiv la capitolul comunicare în situații dificile de negociere.

Antivaccinistul Lucian Varo, propus la conducerea unui obiectiv turistic cu mii de vizitatori

Lucian Varo, fost viceprimar al municipiului Turda și cunoscut pentru postările sale împotriva vacinării anti-Covid este și el propus în Consiliul de Administrație al Salinei Turda.

”Eu nu ma vaccinez, nu cred în bunavoința unor oameni care declară că pământul e prea populat și că populația globului trebuie redusă prin vaccinuri”, a declarat public, Lucian Varo pe rețelele de socializare. Într-o altă postare, Varo este convins că UE isi ,,ucide” oamenii cu Remdesivir în timp ce Rusia si China i-a tratat cu succes cu Hidroxiclorochină.

Potrivit evaluării, Lucian Varo are o experiență medie managerială, cunoștințe medii privind guvernarea corporativă a întreprinderilor publice dar o bună capacitate de comunicare în situații de negociere sau conflict.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.