FC Arieșul ține 159.000 de lei în casierie, la Stadion. ”N-am văzut banii ăștia”, explică noul președinte al clubului

0
07 Big

159.000 de lei bani, bani din bugetul municipiului Turda și care figurează în ”casieria de la Stadion”, sunt de negăsit iar autoritățile locale se fac că plouă. ”Poate că i-au ascuns în cutiile de vitamine, la Antidoping”, ironizează un fotbalist informația că cei 159.000 de lei ar fi păstrați în casieria clubului FC Arieșul, de la Stadionul Municipal.

Actualul președinte al Clubului, avocatul Călin Budișan spune că nu găsește banii. ”Eu nu i-am găsit. Întrebați-l pe Gicu Tothăzan unde-i ține, poate sunt la el acasă. El trebuie să știe. Chiar m-aș bucura să aflu și eu”, spune Budișan.

Unde sunt ascunși cei 159.000 de lei în casieria FC Arieșul, de la Stadionul Municipal, e deocamdată un mister ne-elucidat.

Asociația FC Arieșul ține 159.000 de lei în casierie și 25.000 de lei în contul din bancă, se arată în balanța prezentată Consiliului Local Turda. Documentul e semnat de către Călin Budișan, noul președinte al FC Arieșul Turda, și e întocmit de către o firmă de contabilitate. În preambulul documentului prezentat Consiliului Local în urma unei interpelări, avocatul Cătălin Budișan vorbește despre nereguli și un management defectuos al echipei de fotbal. Cu toate acestea, niciun consilier PNL nu s-a întrebat în ședința ordinară care sunt neregulile în clubul la care e acționar municipiul.

Balanța de verificare aferenta lunii noiembrie 2020 a fost întocmită de către societatea de contabilitatea SOCOTIM SRL, iar documentul sintetizează situația financiară actuală a asociației pe luna noiembrie. Capitolul ”Casa în lei”, figurează cu 159 095 lei.

Asociația Clubul Sportiv Sticla Arieșul Turda are sediul pe str. Stadionului FN și nu are alt punct de lucru înregistrat. Teoretic cei 159.000 de lei sunt în casierie la Stadion.

Situația în care clubul ar păstra 159.095 de lei în casă, la Stadioul Municipal e ridicolă, explică un fotbalist, sub protecția anonimatului.

”Poate că-i țin la Antidoping. I-au ascuns în cutiile de vitamine expirate, alea cu care ne-au intoxicat. Ori poate i-au îngropat pe stadionul de peste Arieș că și-au pus camere video acolo”, a comentat fotbalistul.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.