Partidul Național Liberal a refuzat să scadă impozitele și taxele locale la Turda

0
Partidul Na Ional Liberal A Refuzat S Scad Impozitele I Taxele Locale La Turda

Consilierii Partidului Național Liberal au refuzat reducerea taxelor și impozitelor locale, propuneri făcute de Partidul Mișcarea Populară și susținute prin vot de către USR Plus și PSD.

Refuzul a fost justificat de faptul că taxele și impozitele vor crește pentru anul 2020 doar cu indicele de inflație și nu vor suferi alte majorări.

Opoziția de la Turda a cerut în ședința Consiliului Local din data de 26 noiembrie, o reducere a taxelor și impozitelor locale în special a taxelor în domeniul ospitaliății: restaurate, hoteluri, unități de alimentație dar și in cazul agenților economici mai mari.

S-a cerut reducerea taxelor și impozitelor și pentru populație.

Consiliul Local Turda, controlat de către Partidul Național Liberal și UDMR a refuzat astăzi reducerea taxelor și impozitelor locale cu 30%, reducere propusă de către Partidul Mișcarea Populară. Reducerea taxelor și impozitelor locale a fost susținută și de către celelalte două partide din opoziție, USR Plus și PSD.

Consilierul Radu Sima e primul recepționer din România care nu dorește reducerea taxelor pentru hoteluri și restaurante

Sima

Ironia face ca o serie de consilieri locali precum Nemeș Arpad (UDMR) sau Radu Sima (PNL) să voteze împotriva reducerilor de taxe în domeniul Horeca, domenii în care chiar ei lucrează. Pe pagina Linkedin a consilierului PNL Radu Sima acesta figurează ca front office la Hotel Rao din Cluj dar a votat împotriva reducerii de taxe pentru hotelierii din Turda.

PMP a propus reduceri a taxei hoteliere, taxele plătie de restaurate și fastfood-uri.

Liberalii în frunte cu primarul Cristian Matei au susținut că taxele nu se majorează decât cu indicele de inflație și că valoarea taxelor și impozitelor rămâne la valori apropiate anului trecut. ”Ați votat aceste taxe anul trecut”, a comentat primarul Cristian Matei către Adrian Nap, președintele PMP Turda. Adrian Nap a explicat că reducerea taxelor locale se impune din cauza pandemiei ca o formă de suport pentru mediul economic și populație.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.