Bogdan Tănase este noul antrenor principal din staff-ul Cristinei Pîrv. ACS Volei Turda își dorește promovarea în Divizia A1

0
Antrenament Acs Volei Turda Antrenor Bogdan T Nase

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”, manageriată de cea mai valoroasă jucătoare de volei din România din toate timpurile, jucătoare care și-a „împrumutat” numele echipei, are ca principal obiectiv pentru acest sezon competițional promovarea în Divizia A1. Pentru atingerea acestui țel, dar nu numai, Bogdan Tănase s-a alăturat staff-ului echipei, ca antrenor principal. Propunerea a venit din partea Cristinei Pîrv, iar Bogdan Tănase, Bamse, cum este acesta cunoscut în lumea sportului, a acceptat cu entuziasm oferta, deși recunoaște că voleiul feminin vine ca o provocare după o carieră performantă în voleiul masculin, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Cu toate acestea, lucrurile merg foarte bine, iar echipa așteaptă să plece în primul turneu împreună, la Craiova, lucru care se va întâmpla la finalul acestei săptămâni.  

Rsz 1vlad Toma Bogdan T Nase Cristina P Rv Alexandru Laz R
Conducerea ACS Volei Turda: Vlad Toma, Bogdan Tănase, Cristina Pârv, Alexandru Lazăr (2020, noiembrie)

Obiectivele turdencelor: promovarea în Divizia A1 și promovarea sportivelor locale

Pentru mine, să antrenez fete este o noutate, dar e o provocare pe care am acceptat-o cu mare plăcere. Am venit să ajut o fostă mare glorie a voleiului care are curajul să investească în voleiul românesc. Îmi place foarte mult proiectul și am decis să mă implic pentru a putea readuce voleiul turdean în prima ligă și de ce nu, în Cupele Europene. Principalele noastre obiective sunt promovarea în Divizia A1, dar și a sportivelor locale, a turdencelor”, spune Bogdan Tănase.

Antrenorul este încântat de colaborarea cu Cristina Pîrv și consideră că a găsit la Turda un grup frumos, bine închegat, de sportive dornice să muncească.

Bogdan Tănase a evoluat ca antrenor principal în cadrul echipei ACS VM Zalău, ca antrenor principal la CSA Steaua București, ca antrenor secund, preparator fizic și statistician în cadrul clubului VFB Friedrichshafen Voleyball din Germania. Bogdan este doctor în Educație Fizică și Sport, titulatură obținută în cadrul Universității din Pitești cu lucrarea „Strategii instrucţionale

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.