Dezbatere interesantă despre cheltuirea banilor publici în pandemie

0

Expert Forum organizează o dezbatere publică despre cheltuirea banilor publici în timpul pandemiei și planificarea bugetului local pentru anul 2021.

Evenimentul va avea loc online pe 19 noiembrie, începând cu ora 10 și va fi transmis pe pagina Facebook EFOR. Vor interveni consilieri locali și reprezentanți ai primăriilor din mai multe municipii, care vor contura modul în care s-au cheltuit fondurile publice în ultimele luni (pentru investiții legate de COVID-19, dar și pentru alte domenii), la nivel local și vor prezenta bune practici în elaborarea bugetelor pentru anul viitor.

Au confirmat participarea (lista va fi actualizată): Mihai Busuioc – Președinte, Curtea de Conturi
Cătălin Deaconescu, Consilier General, București Ana-Maria Ciceală, Consilier General, București Cristian Ghingheș, Viceprimar, Bacău
Ruben Lățcău, Consilier local, Timișoara
Valeria Tudora, Expert achiziții publice

Pentru a participa la dezbatere, vă puteți înscrie completând formularul de pe pagina EFOR: www.expertforum.ro/dezbatere-banii-publici-in-pandemie-bugete.

Link-ul Zoom va fi transmis pe e-mail celor interesați, iar evenimentul va fi transmis și pe Facebook EFOR și pe portalul privesc.eu. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta și pe adresa de e-mail septimius.parvu@expertforum.ro sau la tel. (+40) 21 211 7400 Participarea este gratuită.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.