Situația financiară de la FC Arieșul trebuie lămurită public

0

Consiliul Local Turda trebuie să lămurească în cel mai scurt timp situația financiară de la FC Arieșul, a precizat astăzi Andrei Suciu, liderul grupului USR-PLUS din Consiliul Local Turda.

Declarația consilierului local a fost făcută după ce acesta a fost votat ca și membru în Comisia de Buget-Finanțe a Consiliului Local Turda. Consilierul local și-a exprimat poziția la solicitarea Politică și Putere, care l-a întrebat care sunt primele lucruri pe care le va face în calitate de consilier local.

”O să fac o cerere către Consiliul Local și către Primăria Turda ca să obțin un raport, un audit financiar pentru că se pare că acolo lucrurile nu merg foarte bine iar asta se poate observa în rezultate pe care le are echipa în ultimele nouă etape”, a declarat Andrei Suciu.

Reprezentatul USR-PLUS a mai precizat că va încerca să le transmită turdenilor toate informațiile prezentate în comisia de buget-finanțe, astfel încât aceștia să fie direct informați cu privire la cum se administreză municipiul Turda.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.