Daniela Pîrlea e noul viceprimar al municipiului Turda

0
Daniela P Rlea E Noul Viceprimar Al Municipiului Turda

”Îmi voi pune toată puterea în slujba orașului”, a subliniat noul viceprimar al Municipiului Turda, Daniela Pîrlea într-o declarație publică făcută în plenul ședinței Consiliului Local, imediat după alegerea sa.

Fost vicepreședinte PSD Turda și actual consilier PNL, Daniela Pîrlea a fost nominalizată de primarul Cristian Matei pentru postul de viceprimar la municipiului Turda iar alegerea ei s-a făcut fără emoții în contextul în care PNL deține 10 consilieri locali și are o alinață locală cu UDMR.

Primarul și-a justificat alegerea în baza reușitelor profesionale ale Danielei Pîrlea în domeniul educației și a citit CV-ul acesteia în plenul Consiliului Local.

Cu toate acestea, CV-ul noului viceprimar nu a fost publicat pe pagina Consiliului Local Turda, în ultimii 4 ani în secțiunea special destinată acestuia

Alegerea Danielei Pîrlea s-a făcut cu 12 voturi pentru și 9 împotrivă.

”Mă voi asigura în limitele atribuțiilor de bunul mers al instituțiilor subordonate Primăriei”, a dat asigurări noul viceprimar al municipiului Turda.

Ce avere are noul viceprimar al Turzii

Viceprimarul Daniela Pîrlea deține o casă de locuit, un autoturism Peugeot 206 din 2005. Are un credit de 168.980 de lei luat pe 14 ani. În 2019 a avut venituri anuale de 60.000 de lei ca director al școlii din Poiana, a mai încasat 10.212 lei indemnizație de consilier local și alți 10.320 de lei ca expert într-un proiect cu fonduri europene.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.