Examinatorii auto acuzați de lene. Elevi ai școlilor de șoferi nemulțumiți că au rămas ne-examinați

0
Examinatorii Auto Acuza I De Lene Elevi Ai Colilor De Oferi Nemul Umi I C Au R Mas Ne Examina I

Elevi ai școlilor de șoferi din Turda și Câmpia Turzii s-au plâns de faptul că nu au intrat în examenul auto, programat pentru marți, 6 martie, deoarece examinatorii au plecat acasă la încheierea programului.

Elevii programați pentru examen spun că examinatorii au ajuns dimineața cu întârziere și au boicotat în mod intenționat examenul iar ulterior au plecat motivând că programul de lucru s-a încheiat.

Situația a apărut în condițiile în care pentru această sesiune de examinare conducerea Serviciului Permise și Înmatriculări a programat la examen mai mulți elevi decât de obicei.

Elevii spun că examinatorii au ajuns cu o întârziere aproape o jumătate de oră și au boicotat în mod intenționat examenul auto. ”Au tot lungit-o cu examenul apoi au spus că li s-a terminat programul de lucru. Au venit cu întârziere la examinare, pe la 9.30. Părea că nu au chef de lucru”, a declarat unul din elevii înscriși la examen.

Dorel Todea, patronul școlii de șoferi Cabriolet din Turda a precizat că în cazul școlii lui de șoferi nu s-au înregistrat cazuri de amânare. Dorel Todea care e și vicepreședinte al Federației Naționale a Patronatelor Formatorilor din Transportul Rutier din România (FNPFTRR), a precizat însă că a auzit câte ceva despre situația creată la Turda. ”Am vorbit cu un instructor, dimineața, și mi-a spus că examinatorii sunt nervoși pentru că nu vor putea termina examinările până la ora 14.30. În cazul nostru, toți cei 21 de elevi de la Cabriolet au fost examinați. Examinatorul a venit cu elevul la 15.30”, a declarat Dorel Todea.

Harababura de la examenele școlilor de șoferi din Turda

Elevii sunt nemulțumiți de situația creată în condițiile în care au stat în frig câteva ore. Exeminarea elevilor școlilor de șoferi de la Turda și Câmpia Turzii este o adevărată habarabură și se desfășoară în condiții improprii. Patronii școlilor de șoferi din zonă și elevii se feresc să vorbească deschis despre acest subiect. Cei de la școlile de șoferi se tem că dacă se plâng, autoritățile vor dispune mutarea examenului la Cluj, așa că acceptă variante de compromis. Cei care pierd însă, sunt elevii școlilor de șoferi.

La examen aceștia sunt chemați la ora 9.00, la Stadionul Muncipal Turda. Examinatorii apar de regulă cu întârziere, uneori chiar și de o jumătate de oră. Elevii care au ghinionul să fie programați spre finalul examenului stau zgribuliți în frig, timp de 2-3 ore. Pe parcurs, din când în când dau câte o tură la automatele de cafea.

Am văzut la examenul precedent că s-au organizat, au întrebat care pe ce mașini sunt, unde sunt mai mulți elevi, ca să se grupeze. Astăzi pur și simplu au fost nervoși și nu au avut chef de lucru. Nimeni nu se gândește la faptul că stăm în frig, cam 2 -3 ore, că ne luăm libere de la serviciu sau la faptul că plătim acest examen. Săptămâna trecută examenul a fost anulat din cauza vremii. Ar fi putut să facă un efort astăzi, să lucreze mai mult. Ar putea să fie mai organizați și să ne programeze pe grupe, pe ore nu să stăm ca proștii câte trei ore în frig, la stadion s”, a declarat unul elevii revoltați de situația de la Turda.

InfoAries.ro a solicitat un punct de vedere al Prefecturii Cluj, cu privire la situația de la Turda.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.