Turda se remarcă din nou, la nivel național, în dezbaterile academice

0
620

George Mesaroș, un tânăr student din Turda, Manager Relații Externe și coordonatorul clubului de dezbateri The Da Vinci System, a fost invitat pentru a fi membru al echipei de adjudecare la competiția de dezbateri academice Pache Open 2018 din București.

”A fi invitat pentru a face parte în echipa de adjudecare presupune că ai depus o muncă desăvârșită în dezvoltarea lumii dezbaterilor prin obiectivitate în arbitrare și că ai oferit sfaturi după fiecare dezbatere cât mai concise și pragmatice”, explică echipa de dezbateri din Turda.

George, în această poziție la „Pache Open”, va contribui la alegerea temelor pe care echipele vor dezbate pe 18-20 mai, lucru cu atât mai greu cu cât echipele nu trebuie să fie avantajate din cauza moțiunii. De asemenea, el se va asigura că nivelul arbitrajului din această competiție este cât mai înalt posibil.

„Una dintre cele mai mari și interesante provocări este să găsești mereu teme noi de dezbateri care să facă participanții să își testeze limitele și să îi ajute să învețe lucruri noi.

Totodată, este o adevarată onoare și un beneficiu foarte frumos să poți să ajuți la dezvoltarea comunității de dezbateri prin a stabili aceste teme. Ele sunt cruciale în dezvoltarea fiecărui participant, dar și în dezvoltarea mișcării de dezbateri și este un prilej nemaipomenit să poți să ai un cuvânt de spus în ceea ce le privește.” a declarat George Mesaroș, coordonatorul clubului de dezbateri The DaVinci System.

Pentru cât mai multe noutăți legate de această asociație condusă de tineri, puteți să îi găsiți pe pagina lor https://thedavincisystem.eu sau pe pagina de Facebook https://facebook.com/thedavincisystem .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here