Adrian Nap cere urgentarea selecției directorului general de la Salina Turda.

0
Adrian Nap Candideaz La Prim Ria Turda Pnl I Cristian Matei Vor Fi Istorie La Turda

Adrian Nap, candidatul AUR la funcția de primar al Municipiului Turda i-a cerut primarului Turzii și Partidului Național Liberal Turda care controlează Consiliul Local să se implice energic pentru finalizarea procedurii de selecție a unui director general al Salinei Turda.

Nap a reacționat ca urmare a unui reportaj cu peste 30.000 de vizualizări în care se relata faptul că din anul 2022 procedura de numire a directorului interimar al Salinei Turda s-a făcut cu încălcarea legii, potrivi unui Raport al Curții de Conturi.

Administratorii Salinei susțin că selectarea directorului general al Salinei a fost lansată în 2021 și 2023 dar nimeni nu s-a prezentat la concurs. Peter Arpad un mebmbru al Consiliului de Administrație a recunoscut că nici măcar actuala directoare interimară, Ada Duma nu dorește să intre în competiție pentru postul de director general al companiei publice.

Adrian Nap a explicat pentru Politică și Putere ce l-a determinat să-i arunce mănușa primarului Cristian Matei.

”Aceste șmecherii administrative și juridice trebuie să dispară. Duma nu vrea să concureze nici măcar singură.  Primarul Matei, PNL și membrii Consiliului de Administrație ne cred pe toți turdenii proști. Cum să nu se înscrie nimeni la un concurs pentru un post de director general al celui mai important obiectiv turistic din Cluj?  Avem toate informațiile că acolo s-a format o grupare care face ce vrea cu administrarea Salinei Turda. Trebuie clarificat și ce s-a întâmplat cu mesele acelea de protocol, alcoolul și mâncarea servite gratis. L-am avertizat pe primar și PNL să aducă situația în legalitate, în caz contrar o să o fac eudupă alegeri în limita prerogativelor pe care le voi avea ca primar al Municipiului Turda”, a comentat Adrian Nap.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.