Adrian Nap a fost confirmat candidat AUR de către George Simion. ”Candidatul Turdanews” a plecat acasă cu ochii în lacrimi

0
Aur

Adrian Nap a fost confirmat drept candidat AUR la Primăria Turda de către George Simion, președitele Alianței AUR, la un eveniment public organizat la Turda cu ocazia zilei de 1 Martie.

Folosind termeni duri la adresa administrației locale, Simion a precizat că a venit la Turda în mod special pentru a combate dezinformările privitoare la un alt candidat al Alianței.

Ca urmare a declarațiilor tranșate, Dan Grigoriu, prezentat de publicația TurdaNews drept un favorit la candidatură a plecat acasă cu ochii în lacrimi. Grigoriu a fost înclus într-un sondaj TurdaNews iar cititorii publicație l-au declarat candidat favorit, în fața lui Adrian Nap. Procentele lui Grigoriu publicate de TurdaNews nu a impresionat însă conducerea județeană și națională a AUR. Adrian Nap este nominalizat cu certitudine drept candidat AUR la alegerile locale pentru funcția de primar al Municipiului Turda.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.