Adrian Nap va candida pentru Alianța AUR. Confirmarea a fost anunțată la București de George Simion

0
0e95bf6d Ea3a 4785 B705 F337db9cc857

Consilierul local Adrian Nap va candida la Primăria Turda din partea AUR, anunțul fiind făcut la București, în fața Palatului Parlamentului. AUT și-a anunțat candidații la locale în fața sediului Parlamentului.

Adrian Nap, consilier local în CL Turda a fost președintel al Partidului Mișcarea Populară și inițial un colaborator al primarului Cristian Matei în primul mandat al acestuia. Din al doilea mandat cei doi nu au avut aceleași puncte de vedere și nu au mai colaborat.

Adrian Nap s-a transformat într-un critic frecvent al administrației locale de la Turda și a avertizat în nenumărate rânduri că administrația locală nu merge în direcția potrivită.

Transferul lui Andrian Nap la AUR se face în contextul în care PMP este măcinat de lupte interne la nivel național și exista riscul ca magistrații să nu permită intrarea în alegeri a unui partid al cărui președinție și structuri de conducere fac obiectul unor procese pe rol. Confruntat cu riscul ca să nu poată candida din cauza conflictelor juridice dintre Cristian Diaconescu și Eugen Tomac, președintele PMP de la Turda avea două opțiuni: USR sau AUR. Nap are o bună capacitate de organizare. PMP Turda câștigând 3 locuri de consilier local în condițiile în care partidul avea la nivel național sub 5 %. Calculele au fost simple: USR la 12% sau AUR, un partid la 20%, pe care să îl organizeze și să îl conducă local.  În plus, Adrian Nap a mai vrut, potrivit unor declarații proprii să nu-i permită primarului Turzii, Cristian Matei să preia conducerea AUR Turda prin mișcări de culise.

”Nu doar postul de primar e important ci și formarea majorității în Consiliul Local. PNL nu va mai scoate numărul de 10 consilieri locali și merge în jos. AUR e un partid tânăr și puternic electoral, care poate să conducă atât în administrația locală cât și în administrația centrală. Având mandatul cetățenilor putem înlătura aroganțele PNL de la Turda”, explică Adrian Nap.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.