Primarul mincinos. Cristian Matei minte într-un interviu acordat presei județene

0
Primarul Mincinos. Cristian Matei Minte într-un Interviu Acordat Presei Județene

Cristian Matei minte cu nonșalanță într-un interviu acordat presei județene și explică întârzierile de lucrări din Centrul Turzii prin faptul că în cadrul lucrărilor a fost schimbată rețeaua de canalizare a orașului. Informația e complet mincinoasă și nu se știe ce anume l-a determinat pe primar să o rostească public. Fie primarul e habarnist și nu știe exact în ce au constat lucrările din centrul Turzii, fie știe și deliberat îi minte pe turdeni. Habarnist sau mincinos?

”A durat foarte mult lucrarea fiindcă a fost o canalizare nouă, am scos toată canalizarea de pe centru fiindă erau mirosuri pestilențiale și lumea se plângea că miroase urât în Turda Așa a fost făcut au fost lăsate două canalizări una peste alta, cu scugeri una într-alta a fost o porcărie am scos afată tot și am făcut o canalizare nouă”, declară Cristian Matei.

Informația transmisă public de Cristian Matei este o minciună. Proiectul tehnic a fost monitorizat de către Politică și Putere încă de la debutul acestuia. Proiectul Revitalizarea spațiului pietonal din centrul istoric al Municipiului Turda ce beneficiază de finanțare nerambursabilă prin POR 2014-2020, Axa prioritată 3, nu include reabilitarea rețelei de canalizare. Proiectul prevede lucrări de captare a apei pluviale care este captată și deversată exact în rețeaua aia veche despre care primarul Turzii susține în mod mincinos că a fost schimbată.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.