675799c0 Bc3c 4668 Bfcb De18306c91bc

Transferul unor dale din incinta Domeniului Public s-ar fi făcut cu trailerul, au declarat surse jurnalistice pentru Politică și Putere. Informația nu precizează dacă dalele erau duse direct către niște presupuși benficiari sau către o altă locație a vreunei întreprinderi publice.

Sursa Politică și Putere susține că transportul dalelor a fost observat de către un fost paznic; Vasile Sălăgean. Acesta a transmis informația către cel puțin patru angajați ai Domeniului Public.

Sursa jurnalistică a nominalizat și un șofer care ar fi transportat dalele, Luca Gligor, soțul secretarei Domeniului Public recent chemată la audieri de către procurori. Contactat de Politică și Putere, Luca Gligor a făcut declarații neclare cu privire la transportul dalelor. Șoferul a explicat că informația nu e corectă și dalele nu au fost niciodată transportate cu trailerul dar ulterior a admis posibila existență a unor transporturi însă a precizat că acestea erau pentru lucrări.

Situația de la Domeniul Public Turda este pe cale să explodeze căci oamenii vorbesc și despre alte fapte de corupție, precum delapidarea sumelor de bani încasate din taxele de parcare, angajarea unor prieteni sau protejați ai administrației locale precum concubina lui Gheorghe Otvos (Gagarin) sau angajarea lui Liviu Maier, polițist pensionat, șef al Serviciului Poliție Rutieră.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.