Suspiciuni de corupție în Primăria și Poliția Turda, anunță Ziar de Cluj

0
675799c0 Bc3c 4668 Bfcb De18306c91bc

foto: DGA caută dalele demontate din centrul Turzii. O parte au ajuns lângă investiția din parc. Trebuie să fie acolo și unde sunt restul?- poate ne răspund procurorii

Direcția Generală Anticorupție o structură specială de anchetă și control a MinisteruluI Afacerilor Interne a descins astăzi la Primăria Turda și la Domeniul Public Turda, potrivit Ziar de Cluj. Informația a fost confirmată pentru Politică și Putere  de către angajați ai Domeniului Public care au confirmat faptul că anchetatori au ridicat documente privitoare la transportul de dale din centrul orașului.

Publicația Ziar de Cluj relatează că un director din Primărie ar fi decis să transfere dalele de piatră și materiale de construcții în valoare de circa 15.000 de euro unor polițiști din Poliția Turda.  

O parte dintre dale au fost plantate pe trotuarul ce mărginește noul obiectiv de investiții din Parcul Central. Este neclar la această data dacă vechile dale din centrul Turzii au ajuns întâmplător acolo sau dacă nu cumva proiectul din parc avea prevăzut și trotuarul adiacent în reabilitare iar dalele noi au fost înlocuite cu dalele vechi.

Este neclar deocamdată ce polițiști sunt verificați de DGA, dacă s-au făcut acuzații și care sunt acestea. Tensiunea pe marginea subiectului dalelor este una intense la Domeniul Public Turda. Fiul liderului de sindicat de la Domeniul Public, Stelu Luca  a fost recent transferat la Poliția Rutieră Turda printr-o modalitate rapidă de transfer care ridică semne de întrebare, în condițiile în care alți polițiști locali aveau cereri în acest sens. Liderul de sindicat de la Domeniul Public nu a putut fi contactat pentru un comentariu sau clarificări. Un fost șef al Poliției Rutiere Turda, pensionar s-a angajat recent la Domeniul Public Turda, susțin surse din societatea cu capital public.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.