”Cred c-am făcut lucruri bune pentru Turda”, explică Adrian Nap, consilier local al Municipiului Turda

0
”cred C-am Făcut Lucruri Bune Pentru Turda”, Explică Adrian Nap, Consilier Local Al Municipiului Turda

”PMP Turda a fost singurul partid politic care, în anul 2016, a propus reducerea cotei de impozitare pentru turdeni cu 20%, explicând cum se poate face acest lucru, legal”, explica publicația TurdaNews, atunci când consilierii PMP  au susținut reducerea impozitelor pentru persoanele fizice. ”N-am reușit decât reducerea cu 10%, pentru că nu s-a vrut mai mult! Totuși, a fost prima reducere a cotei de impozitare din istoria administrației locale turdene, de după 1989”, comenta Adrian Nap, citat de aceeași publicație locală.

”Cred c-am făcut lucruri bune pentru Turda atât în mandatul anterior cât și acum”, explică Nap, care transmite că lucrurile se pot schimba în administrația locală doar dacă turdenii se mobilizează și vor dori asta.

Adrian Nap și consilierii PMP au reușit câteva performanțe administrative locale

PMP a depus circa 10 proiecte de hotărâri de Consiliu Local care au fost ascunse de administrația primarului Cristian Matei și nu au fost suspuse votului Consiliului Local. ”Au existat și cazuri când și-au însușit ideea, ceea ce e bine pentru turdeni, în final. Spre  exemplu proiectul de înființare a serviciilor paleative la Spitalul Municipal Turda”, explică Adrian Nap. Alesul local spune că proiectele de hotărâri de Consiliu Local pot să fie fructificate și dacă Cristian Matei nu mai e primar. ”E nevoie de cineva căruia să-i pese de oameni”, spune Nap.

Tot PMP este și prima formațiune politică locală care a obținut sancționarea secretare Municipiului Turda, Mărginean Mihaela Elena pentru abateri profesionale. Sancționată de primarul Cristian Matei, Mărginean Elena l-a dat pe primar în judecată iar procesul se va finaliza în primăvara acestui an.

Consilierii din opoziție au solicitat un control extraordinar al Curții de Conturi iar raportul de audit ar urma să fie finalizat în scurt de timp, a precizat Curtea de Conturi a României.

USR și PMP au atacat în contencios administrativ și Hotărârea Consiliului Local Turda privitoare la majorarea tarifului la parcare. În acest proces va fi pronunțată o soluție în vara acestui an.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.