Anchetatori civili și polițiști au ridicat documente din Primăria Turda, susțin  surse din administrația locală

0
Lt Strong Gt Anchetatori Civili I Poli I Ti Au Ridicat Documente Din Prim Ria Turda Sus In Surse Din Administra Ia Local Lt Strong Gt

Notă: UAT Turda prin Notificarea 1458/2024 transmisă redacției a precizat că informațiile din prezentul articol sunt ”funamental nerealiste” iar conținutul textului de mai jos este unul denigrator la adresa autorității executive a Municipiului Turda deoarece se bazează pe informații neverificate. UAT Turda a solicitat retractarea informației și ștergerea articolului. Publicația Politică și Putere face precizarea că informațiile din textul de mai jos sunt furnizate ”pe surse”, și că cel puțin două surse independente au confirmat existența unei acțiuni de control în Primăria Turda. Având în vedere că surse independente una de cealaltă au confirmat activitatea de control, dar că aceasta nu a fost confirmată de nicio autoritate a Statului, am decis păstrarea informației ca atare, cu avertizarea cititorilor că informația nu e confirmată oficial.

Potrivit unor surse din Primăria Turda, anchetatori civili, însoțiți de polițiști au ridicat documente din Primăria Turda, într-o operațiune care ar fi avut loc ieri seară, în jurul orelor 19.00. Sursa a precizat că ar fi vorba de documente referitoare la fondurile europene.

Încă din cursul dimineții, mai multe zvonuri au circulat prin oraș potrivit cărora ”mascații” ar fi descins la adresa primarului Turzii, în cursul nopții. Informația nu avea cum să fie reală căci o modificare recentă a Codului Penal nu mai permite descinderi între orele 24-6.00 decât în cazuri extrem de grave.

Două surse independente una de cealalătă au confirmat însă o prezență a anchetatorilor civili în Primăria Turda, fără însă a preciza dacă e vorba de reprezentanți ai Oficiului European Antifraudă (OLAF) sau e vorba de Direcția Națională Anticorupție.

”S-au ridicat documente și s-au sigilat încăperi”, a precizat sursa Politică și Putere, fără a putea preciza cu exactitate ce anume s-a avut în vedere.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.