TurdanNews acuzată că-i blochează pe turdenii ce formulează opinii critice.

0
Poza

Publicația locală Turdanews, care laudă în mod repetat realizările primarului Turzii, Cristian Matei a fost acuzată că blochează în mod repetat cetățenii care formulează opinii critice.

Postarea a stârnit un val de reacții care l-au acuzat pe jurnalistul Gelu Florea că procedează nepotriviti cu cititorii publicației pe care o conduce.

” Acum vreo 3 ani, domnul Florea l-a făcut pe soțul meu prost pentru că nu avea aceiași părere cu el…”, scrie Ioana Szabo, care a adăugat însă că nu are o dovadă salvată. . ”Gelu Florea si TurdaNews blocheaza pe toata lumea care are o părere contradictorie cu el”, explică Robinson Oprea.

” Aceasi situație și eu…comentariul meu este unul de bun simț,fără injurii sau atac la persoană…probabil cum sa interpretat…justificarea este mincinoasă…”, scrie Emil Crișan.

” În opinia lui, toată lumea care are ceva de zis împotriva administrației e tristă frustrată și nefericită. Din păcate, nu poate fi convins de contrariu decât dacă începi să lauzi mizeriile pe care le face primăria și marele șef de trib. Adică bătaie de joc crasă, în văzul tuturor, fără nici o jenă de acum”, scrie Oana Bakos.

” Chiar după ce l-am întrebat pe Gelu Florea de ce a șters cele 2 comentarii care îmi susțineau punctul de vedere, am primit și eu restricție”, completează Alina Deac.

Postarea prin care I se reproșează jurnalistului local Gelu Florea încălcări ale eticii și deontologiei a strâns în scurt timp peste 50 de comentartii.  Reacția de adversitate a turdenilor , extrem de crescută raportat la activitatea unui jurnalist este o premieră în presa locală. Pe de altă parte Facebook este declarant de către CEDO un spațiu public iar jurnaliștii au obligația de a cenzura și administra paginile lor profesionale sau publice pentru a elimina materialele ofensatoare sau care calomniază.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.