AUR la Călărași? Vasile Miron, fostul șef al Poliției Gherla s-a întâlnit cu Adrian Nap, pentru ”un proiect politic”

0
 aur La Călărași? Vasile Miron, Fostul șef Al Poliției Gherla S-a întâlnit Cu Adrian Nap, Pentru ”un Proiect Politic”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) ar putea câștiga Primăria Călărași cu un candidat surpriză care ar putea să-l învingă pe Ioan Racolța.

O întâlnire politică care a avut loc la mijlocul săptămânii trecute și anunțată discret pe rețelele de socializare, lasă de înțeles că Vasile Miron, fostul șef al Poliției Gherla va fi implicat într-un proiect politic.

O frumoasa și constanta prietenie începută în urma cu peste 30 ani. Depanam amintiri la o cafea și gândim un proiect politic pentru viitor”, a scris Adrian Nap, consilier local în Consiliul Local Turda. Nap este în prezent președintele PMP Turda dar surse politice spun că ar urma să candideze pentru postul de primar la Turzii din partea AUR.

Este neclar deocamndată care e proiectul politic pe care cei doi îl au în vedere dar variantele sunt limitate. Fie Adrian Nap i-a cerut sprijin lui Vasile Miron pentru campania electorală, fie Miron va candida la Primăria Călărași, având în vedere faptul că locuiește în Bogata.

Vasile Miron este militar de cariera, a fost comisar șef de Poliție, actualmente colonel în rezervă.  Locuiește în  satul Bogata astfel că ideea candidaturii sale la Primăria Călărași are suport logic. Miron și-a început cariera  ca ajutor de șef de post la Călărași, a lucrat la Poliția Turda, a absolvit Academia de Poliție A I Cuza București, fiind trecut în corpul ofițerilor. Are studii  postuniversitare și masterat și a urcat în ierarhia profesională ajungând Șeful Poliției Municipiului Gherla.  Ulterior a fost șef  și coordonator al activității de investigare tehnico-științifică a locului faptei  din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. Cu peste   26 de ani în Ministerul de Interne și o carieră care nu a fost afectată de scandaluri, Vasile Miron ar putea provoca autoritatea politică a primarului Ioan Racolța

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.