I-au spus că nu merită să fie mamă. Scandal în Primăria Câmpia Turzii între o angajată și șefa de la Resurse Umane

0
C Mpia Turzii Str Laminori Tilor Nr 2 Prim Ria Img 1933

Poliția Câmpia Turzii a fost sesizată la 112 de către șefa serviciului Resurse Umane care ar fi fost amenințată de o angajată. Incidentul s-a petrecut pe fondul unui conflict de muncă și a unor a animozități mai vechi.  

Angajata, mamă a unui copil pe care-l crește singură a întârziat la serviciu circa trei minute, explică surse din Primăria Câmpia Turzii. Primarul Dorin Lojigan care-și supraveghează angajații prin camerele de luat vederi contectate la monitorul din birou a convocat-o pe femeie și șefa serviciului Resurse Umane pentru a stabili sancțiuni. Între cele două a izbucnit o altercație. Surse Politică și Putere din Primăria Câmpia Turzii susțin că șefa serviciului Resurse Umane i-ar fi spus  femeii că ”e inconștientă și că  nu merită să aibă un copil”.  ”A fost o reacție disproporționată și a primarului și a celei de la Personal. Dacă o mamă singură întârzie trei minute, încerci să ajuți să vezi ce probleme are, nu s-o dai afară”, explică sursa Politică și Putere.

Primăria Câmpia Turzii a transmis că nu comentează zvonurile privitoare la altercația dintre șefa de la Resurse Umane și angajată.

Se va lua ”la trântă”, primarul Lojigan cu o mamă care-și crește singură copilul sau va media conflictul?

Dorin Lojigan 1

”În această dimineață, o angajată a instituției noastre a fost convocată de către domnul primar, pentru a i se aduce la cunoștință faptul că nu respectă programul de lucru, că întârzie și pleacă din timpul programului în mod nejustificat. La aceeași întâlnire au fost prezenți și domnul viceprimar, împreună cu Șefa Serviciului Salarizare și Resurse Umane. După ce i s-au comunicat faptele de indisciplină comise, persoana în cauză a început să se manifeste agresiv și amenințător, inclusiv în biroul domnului primar, având o atitudine necuviincioasă. După ce a ieșit din birou, angajata și-a continuat amenințările și injuriile în Secretariat, cu referire la șefa de Resurse Umane. Aceasta din urmă a sunat la 112!”, este poziția oficială a municipalității.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.