Rețeaua de apă dă rateruri din nou. Ar trebui demisă conducerea Companiei de Apă Arieș, cum cere USR?

0
A5a7fbc8 4194 45b0 Bca8 Ee1f9aa482b7 1 1

Rețeaua de apă potabilă a orașului a dat rateuri din nou, de data aceasta în Turda Nouă, în zona Penny Market. Țeava de apă era spartă în jurul orei 13.15, în 5 decembrie.

În ședința ordinară a Consiliului Local din 28 noiembrie, primarul Turzii Cristian Matei și consilerii PNL au refuzat să impună conducerii CAA și directorului Companiei de Apă Arie, Bogdan Bobic indicatori de performanță privitori la pierderile de apă.

Matei
în timp ce apa țâșnește din asfalt, socrul primar a evitat să propună în contul ginerului-director indicatori de performanță privitori la pierderile de apă

Bobic, ginerele primarului Turzii beneficiază pe lângă salariul lunar de o indemnizație de pensie privată și asigurări private care se cifrează la o valoare de circa 80.000 de lei anual.

Recent, USR Turda a lansat o campanie de demitere a directorului CAA pentru ceea ce USR numește ”un management defectuos”.

Reacții privind starea critică a rețelelor de apă potabilă vin și din partea PMP Turda. ”În drum spre casă vedeam apa cum țâșnește din asfalt. Cineva trebuie să explice clar ce se întâmplă cu apa potabilă în Turda. În primul rând să aflăm dacă e rețea recent reabilitată și apoi de ce a pușcat”, a explicat Adrian Nap, consilier local.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.