Primarul minte. Potrivit unui document, Fany a cerut stații încă din luna august

0
Matei

Primarul Municipiului Turda a mințit cu nonșalanță în Consiliul Local în problema stațiilor pentru navetiști, potrivit unui document înregistrat la Primăria Turda. Printr-o cerere înregistrată în luna august 2023, Fany a cerut o  aprobare pentru ca stațiile aprobate pe ruta Turda-Câmpia Turzii să fie incluse ca stații pentru ruta Turda-Cluj. Chiar dacă soluția cerută de Fany ar fi fost considerată nelegală de către municipalitate, tot Primăria Turda trebuia să ofere varianta alternativă.

”Ca să primești ceva, trebuie să ceri”, susținea Cristian Matei. Documentul transmis presei arată că Fany a înregistrat o cerere de aprobare de stații la data de 17 august 2023.

Potrivit unor surse din Primăria Turda, administrația primarului Cristian Matei știa că Fany are nevoie de stații și că s-au solicitat în mod oficial aprobări.

”Nu doar cei de la Fany au fost refuzați, a refuzat și o întâlnire cu cei de la Bosch. Primarul minte!”, susțin cu probe, surse din Primăria Turda.

Documentul poate fi citit mai jos. Administratorul Fany, Ștefan Cadar nu a putut fi contactat pentru a confirma autenticitatea documentului

Primarul Minte. Potrivit Unui Document,  Fany A Cerut Stații De Autobuz încă Din Luna August
432a5690 E971 4025 Ba72 E3d20d2cb90f
Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.