”Turda=spital de psihiatrie”. Revoltă că se anulează stațiile de transport interurban

0
Scandal în Administrația Locală Din Turda. Primarul Este Acuzat Că A Restricționat Accesul La Informații Al Consilierilor Locali

Val de comentarii negative pe rețelele sociale după ce primarul Cristian Matei a cerut Consiliului Local modernizarea a doar trei stații pentru transportul interurban. Proiectul primarului a fost votat de consilierii PNL și UDMR.

Pentru a corecta eroarea administrativă a fost lansată și o petiție online.

Măsura îi scandalizează pe turdeni care sunt nevoiți să meargă până la marginea orașului dacă vor să călătorească spre Câmpia Turzii și Cluj.

Consiliul Local Turda a votat modernizarea a doar trei stații de transport interuban după ce autoritățile executive ale orașului, în frunte cu primarul Turzii, au invocat faptul că autobuzele de transport interurban nu pot opri în stațiile de transport local și nu există locuri pentru alte stații. În 2013, actualul primar Cristian Matei a susținut politic alocarea a 41 de stații pentru Tours Claus care asigura transportul Turda-Cluj. Compania îl avea ca acționar și pe unul din colegii de partid ai primarului Matei.

Stațiile de autobuz din Turda sînt ale turdenilor si pentru turdeni, nu a primariei si a acelora care cer mită de la societatile de transport care opereaza pe teritoriul orasului. Toti politistii locali care au amendat soferii care au oprit în aceste stații trebuie dati afara pentru abuz în serviciu”, scrie Mihai Mihon pe Facebook. Totuși turdeanul nu indică cine ar fi cel care a luat mita și cât a luat dar  nici nu a prezentat dovezi în acest sens.

O nesimțire fără margini a edililor noștri !” scrie Mariana Moldovan iar Valeria Vaida-Ilea.

Scrie  Suntem foarte multi navetisti,avem rugamintea sa ne lasati statiile asa cum au fost pana acum”.

Daniela Ioana este chiar mai tranșantă Turda=spital de psihiatrie”

”Bine că plătim impozite mari și cu parcările nu sunt ok. Votații în continuare, că ne duc la sapă de lemn”, scrie Liliana Dordai.

Păstrarea a doar trei stații de îmbarcare pentru transportul interurban afectează toți navetiștii, inclusiv elevii.

Mulți copii  din Turda învață la Câmpia Turzii. ”O să fie o nebunie de luni, să vedem ce o să se întâmple. Nu primim abonamente gratuite de la Turda pentru elevii ce învață în Câmpia Turzii, ca să meargă copii cu TUP măcar o stație.  Se decontează abonamentele Turda- Câmpia Turzii. Noi părinții plătim impozitele la Turda iar ei ne fortează copii să meargă kilometri pe jos ca să facă naveta. E aberant”, spune Ana-Maria, o turdeancă care are un copil ce face naveta la Câmpia Turzii și un o fiică ce lucrează la Cluj.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.