Alianța AUR e pregătită să câștige alegerile locale si naționale, anunță liderii partidului

0
25f54fc8 788a 480e 8686 91dc78c742a2

Alianța AUR e pregătită să provoace la Cluj supremația electorală a partidelor consacrate, a anunțat George Simion, președintele AUR care a arătat și faptul  că Alianța se pregătește să preia guvernarea României după obținerea unui scor de 51% la urne, la alegerile naționale.

George Simion a fost prezent la Cluj, sâmbătă, 28 octombrie 2023 cu ocazia lansării filialei locale a Partidului Republican, partener în Alianța AUR,

Liderii AUR au un mesaj radical care vorbește despre „stoparea cotropirii României” și inchiderea unui capitol in care România „este controlată politic de decizii externe ostile interesului national”.

„Lucrurile trebuie puse în mișcare”, a arătat si  Mircea Irimie, președintele Partidul Republican Cluj, care le-a cerut membrilor și simaptizantilor șă se mobilizeze.

Alianța pentru Unirea Românilor începe să se organizeze la Cluj iar dacă organizarea partidului va funcționa, formatiunea politică va pune o presiune serioasă pe scorul electoral al partidelor tradiționale.

Lansarea filialei Cluj a AUR a fost organizată in sala de festivităti de la Pensiunea Casa Zânelor (Florești) unde s-au adunat circa 300 de persoane. Participanții aderă la un filon i naționalist, care nu mai este exploatat ideologic de către cele două mari partide, PSD si PNL.

2496c976 D6e8 4eeb A6ee Dd2814ffb349 1

Partidul Republican din România a organizat sâmbătă, 28 octombrie, lansarea oficială a filialei județene Cluj, un loc încărcat de patriotism şi credință. La evenimentul de lansare au participat aproximativ 500 de republicani clujeni.

În cadrul mesajului său, Mircea Vicențiu Irimie, președintele filialei Cluj, a arătat că în inima României „județul Cluj este un simbol al solidarității și progresului social, iar împreună putem construi un viitor sigur pentru toți românii”.

George Simion, președintele AUR, a declarat că Alianța AUR va crea „un precedent în politica românească anul viitor.” „Vom fi pe primul loc la toate alegerile și vom obține acel 50%+1 din voturi care să ne ferească de unul din cancerele care au distrus România în ultimii 33 de ani. Vom face echipă. (…) Am mare nădejde în dumneavoastră pentru că sunteți români care o să dea o lecție celor care sunt supuși la înaltele porți de astăzi”, a spus liderul AUR.

Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, a declarat participanților prezenți la eveniment că se bucură că în filiala Cluj a partidului sunt „oameni serioși, oameni care iubesc Clujul, care iubesc țara”. „Țelul nostru ca suveraniști, ca patrioți este să dăm șansă generațiilor viitoare, să le lăsăm o Românie mai bună decât o avem astăzi. Și putem să o facem. Putem să o facem pentru că alături de republicani, de AUR, de țărăniști sunt zeci și sute de mii de oameni care își doresc o Românie mai bună. Sunt atâtea milioane de români care așteaptă această rază de speranță”, le-a transmis celor prezenți Marian Cucșa.

Evenimentul a fost moderat de către secretarul general al Partidului Republican, Ionel Petre. Au mai fost prezenți la evenimentul de la Cluj Ioana Ramona Bruynseels,  președinta organizatiei de femei AUR, Daniela Călin – președinta organizatiei de femei a Partidului Republican,  Ionel Ciupe – prim vicepresedinte al Partidului Republican.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.