Turda are o nouă voce de aur. Beatrice, o turdeancă de 13 ani reușește să impresioneze când urcă pe scenă

0
Beatrice 1

Beatrice Izabella Simioana care are numai 13 ani, din  Turda,  se poate mândri cu numeroase premii câștigate la concursuri și festivaluri naționale și internaționale de interpretare vocală.

Tânăra solistă a reușit să impresioneze de fiecare dată când i s-a oferit portunitatea de a urca pe scenă. Artista face acum un pas important pe piața muzicală, lansând single-ul „Crazy”. Piesa a fost înregistrată în studioul Nest Sound din Făgăraș, al producătorului muzical Ciprian Robu, cunoscut pentru muzica lui dance-electronică. 

Beatrice este elevă la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Turda și își împarte timpul între școală, lecțiile de canto sub îndrumarea profesorului Cornel Pop, orele de pian sub îndrumarea profesoarei Elena Lungu, teatru sub îndrumarea Mihaelei și a lui Virgil Deceanu, iar cunoștințele la chitara acustică și le îmbunătățește ori de care ori are ocazia.

Vocea turdencei a fost remarcată de jurnaliștii de la ziarul ”Bună Ziua Făgăraș”, care i-au dedicat un articol de prezentare ce poate fi citit AICI.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.