Liderii politici locali trasmit mesaje la începerea școlii

0
Poza

Liderii politici locali au transmis mesaje de felicitare și încurajare, la începerea școlii. Răzvan Ciortea, subprefect al județului Cluj, primarul Turzii, Cristian Matei și consilierul local Attila Koloszi sunt câțiva dintre cei care i-au felicitat pe elevi și pe părinți, la începerea noului an școlar.

”Dragii mei,

copii,elevi, părinți, bunici,

În calitate de subprefect al județului Cluj, vă urez un călduros bun venit în noul an școlar!   Este un moment important în viața noastră, atât pentru elevi, cât și pentru părinți și cadrele didactice care îi îndrumă.

1733fd5e 2014 42fe 8721 856c4fddf333

Acesta este un an plin de oportunități și provocări, iar educația reprezintă fundamentul dezvoltării noastre individuale și a comunității noastre.

 Vă încurajez să profitați la maximum de resursele și oportunitățile oferite de școală. Ascultați cu atenție profesorii, fiți curioși și implicați-vă în procesul de învățare.  Părinților, vă încurajez să susțineți și să încurajați pe cei mici în fiecare pas al drumului lor educațional. Implicarea voastră activă în educația lor este esențială pentru succesul lor.

Profesorilor și personalului didactic, vă mulțumesc pentru angajamentul vostru și dedicarea în formarea viitorului nostru. Sunteți eroii noștri nevăzuți, ghidând generații de tineri spre succes.

În acest nou an școlar, sper că veți descoperi noi oportunități de învățare și dezvoltare, veți construi prietenii durabile și veți străluci în tot ceea ce faceți. Autoritățile responsabile din județul Cluj sunt mândre să vă sprijine în această frumoasă călătorie.

Vă doresc un an școlar plin de realizări, împliniri și sănătate.  

Cu toții suntem parte din această comunitate educațională minunată, iar împreună, vom construi un viitor mai bun”, a transmis Răzvan-İulian Ciortea, subprefect al Județului Cluj.

La rândul său, primarul Turzii Cristian Matei a transmis mesajul său.

” Dragi elevi, cu bucurie și speranță în suflet, vreau să vă adresez acest mesaj cu ocazia începerii noului an școlar.

Este un moment special, în care fiecare dintre voi pornește într-o călătorie plină de descoperiri și provocări. Aveți în față oportunități nelimitate, iar succesul vostru este un obiectiv pe care îl dorim cu toții.

Primar1

Nu pot să vorbesc despre noul an școlar fără să aduc în prim-plan contribuția părinților și bunicilor voștri.  Dragilor, voi sunteți primii mentori ai copiilor noștri, cei care îi îndrumați și îi susțineți. Împărtășiți cu ei bucuriile și provocările, iar implicarea voastră este esențială pentru succesul lor.

La Turda ne putem mândri cu instituții de învățământ unde sunt cadre didactice implicate care depun eforturi constante pentru a ghida și a inspira elevii. Iar noi, administrația publică locală, ne angajăm în continuare să investim în educație pentru că ne dorim să creăm un mediu propice de dezvoltare pentru toti copiii Turzii. Cu efort și implicare, putem construi un viitor mai bun pentru toti!

Am toată încrederea în potențialul vostru și cu promisiunea de a vă fi sprijin, vă urez tuturor un an școlar plin de reușite!”, a transmis actualul primar, Cristian Octavian Matei.

Consilierul local Attila Koloszi (PMP) a transmis și el un mesaj la început de an școlar.

”Deschiderea anului scolar reprezinta pentru noi toti, elevi, părinti, cadre didactice, comunitate locala, o zi asteptata, o zi incarcata cu multă emotie, ziua de debut a unui nou an scolar, prilej de reintalnire cu bucurie si speranta.

Liderii Politici Locali Trasmit Mesaje La începerea școlii

E începutul unui nou an al invataturii sau poate al invatarii?

Dragi elevi, in scoala, aflati lucruri noi , va largiti orizontul , dobanditi noi deprinderi , invatati sa invatati , sa descoperiti lumea din jurul nostru, dar si sa priviti in voi însiva pentru a descoperi ce vreti de la viata, si cum anume sa dobanditi lucrurile dorite. Este necesar, dragii mei, sa intelegeti un adevar cunoscut si anume ca trebuie sa invatati nu atat pentru scoala, cat mai ales pentru viata.

Dragi dascali, prin har, daruire si competente, sa aprindeti in elevi acea scanteie a curiozitatii, a dorintei de cunoastere specifica tineretului.

Voi puteti sa-i invatati sa-si gaseasca drumul in viata, corect, cinstit si cu fruntea sus!

Dragi parinti, sa le fiti alaturi copiilor, promovand un parteneriat pentru educatie activ, stabil si de durata, fiindca doar astfel capata viabilitate sperantele si idealurile lor.

Sa nu uitam insa ca si noi am fost candva tineri rebeli, chiar daca la o alta scara si la o alta dimensiune. Eu cred ca tuturor, atat copiilor, cat si adolescentilor de astazi, le este mult mai greu, deoarece societatea in care traim nu mai ofera modele, tinte si valori.

Haideti ca noi toți din conducerea comunitatilor, parintii si profesorii sa le aratam viitoare teluri si sa-i invatam cum cinstit si frumos sa ajunga la ele.

Sa nu uitam ca educatia autentica si performanta se bazeaza pe democratie, libertate, toleranta, respect fata de cei din jur si bunul simt, ca valori fundamentale.

Cu siguranta acestea vor fi un prim pas in vindecarea acestei natiuni, pentru ca totul porneste de la educatie si educare.

Va doresc mult succes in noul an scolar!

Sa ne dea Dumnezeu un an scolar bun in sanatate liniste si pace!”, a scris alesul local.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.