Medici din Spitatul Turda blochează locurile de parcare ale persoanelor cu handicap

0
Masini

Directorul Spitalului Municipal Turda, Ovidiu Stănilă și un alt medic despre care se presupune că ar fi Igor Cojocaru, consilier local PNL blochează în mod repetat locurile de parcare ale persoanelor cu handicap, se arată într-o postare pe rețelele de socializare semnată de Ion Dobrin.

”Ieri 7 august am postat aici cum domnii Stănilă,  directorul Spitalului Municipal Turda, deci spital public si cred un chirurg ( o sa fac investigatii pentru nume si functie ) membru PNL consilier la Primăria Turda , blochează fără rușine, civism și bun simț  cele doua locuri de parcare pentru handicapati din fata Spitalului. Astazi m-am intors din nevoie , am vrut sa ma parchez , rezultatul in poze , masina cu cardul imi apartine”, susține Ion Dobrin.

Situația nu este ocazională ci se petrece în mod repetat a susținut un alt turdean iar informația este confirmată de angajați ai Spitalului Municipal.

Spitalul Municipal Turda întâmpină serioase dificultăți cu locurile de parcare. Parcarea din fața spitalului este adesea supra-aglomerată dar și prost gestionată.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.