Geamurile de la casa consilierului local Adrian Nap au fost sparte de necunoscuți

0
Geam

Persoane necunoscute au spart geamurile de la casa consilierului local Adrian Nap. Incidentul a fost anunțat chiar de politicianul local, pe rețeaua Facebook. Acesta suspectează că e vorba de o agresiune cu scopul de a-l intimida politic. ”Dacă atacul e politic și cu mesaj, le transmit și eu un mesaj. La anul schimbăm lucrurile, în Turda”, a comentat consilierul local PMP.

Președintele PMP Turda care îndeplinește și un mandat de consilier local este un critic frecvent al administrației locale. Totuși, nu există nicio dovadă că atacul a fost comandat politic de către primarul Turzii, Cristian Matei, principalul opozant poltici al consilierului local.

Mai multe geamuri de la casa care o am în constructie au fost sparte de persoane necunoscute. Nu a fost vorba de o intrare prin efracţie sau de un hoţ, pur şi simplu cineva a dorit să facă rău. Vecinii spun că totul este o răzbunare politică fiindcă niciodată, pe stradă, nu s-a mai întâmplat așa ceva. Cel mai probabil, după suprafața mica și forța mare, cei care au spart geamurile au folosit un pistol de agrement. Chiar daca cioburile aduc noroc, am făcut o plângere pentru distrugere și deschiderea unui dosar penal in acest sens. Sper ca politia să-i prindă cât mai repede pe autori”, a sris consilierul local pe rețeaua Facebook.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.