USR a lansat petiția de demitere a directorului general al Companiei de Apă Arieș

0
Usr A Lansat Petiția De Demitere A Directorului General Al Companiei De Apă Arieș

Uniunea Salvați România a lansat o petiție de demitere a directorului general al Companiei de Apă Arieș, Bogdan Bobic care a moștenit funcția de șef al companiei publice de la socrul lui, primarul Cristian Octavian Matei.

Mesajul USR este acela că turdenii merită servicii de apă și canalizare de calitate la prețuri corecte și că nu e corect să se plătească pierderi de apă din rețea. ”Te enervează săpăturile care nu se mai termină și lucrările de calitate proastă? Te revoltă că orașul se inundă la fiecare ploaie, întreruperile frecvente de apă și mirosul insuportabil al canalizării, în zilele de vară? Cerem demiterea directorului Bogdan Bobic”, se arată în mesajul USR Cluj. Petiția poate fi semnată AICI

Până la ora publicării articolului 153 de persoane semnaseră petiția.

Municipiul Turda a aprobat indicatori de performanță dezastruoși

Consiliul Local Turda a aprobat la ultima ședință ordinară un proiect de hotărâre prin care au fost aprobații indicatorii de performanță ai Companiei de Apă Arieș. Indicatorii de performață prevăd pierderi maxime din rețea de 50%, faptul că operatorul de apă poate opri apa de peste 600 de ori pe an, cu opriri cu durata medie de până la 7 ore.

Practic, autoritățile pot opri furnizarea apei potabile și câte 14 ore pe zi, fără sancțiuni iar conducerea companiei poate pretinde prime chiar dacă pierderile din rețea ating 50% din producția de apă livrată.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.