Ferma AgroTurdean a găzduit prezentarea soluțiilor inovative ale companiei Corteva Agriscience din 2023

0
Coreteva A Prezentat La Turda Platforma Granular Link, Un Serviciu Digital De Monitorizare A Culturilor

Corteva Agriscience, o companie globală activă în domeniul agriculturii, cotată la bursă, specializată în semințe, produse de protecția plantelor și soluții digitale, a prezentat la Turda noua platformă digitală în România – Granular Link – care aduce valoare fermierilor români prin hărți cu viteză variabilă pentru însămânțarea cu precizie, imagini satelitare zilnice de înaltă rezoluție, aplicații de fertilizare și fungicide și o caracteristică unică a datei de recoltare a porumbului de siloz.

La Turda, peste 400 de fermieri au fost prezenți pe platforma de culturi de la  AGRO TURDEAN IMPEX, ferma agricultorului Emil Turdean, unde au fost prezentat cel mai performt portofoliu de semințe al companiei și cele mai inovatoare produse de Protecția Plantelor. Evenimentul a avut loc în 29 iunie 2023.

Coreteva A Prezentat La Turda Platforma Granular Link, Un Serviciu Digital De Monitorizare A Culturilor
Peste 400 de fermieri au participat la Turda la ??????? ???????? ???, eveniment dintr-o campanie națională de prezentare a soluțiilor agricole inovative

”În fiecare, aici pe platforma de culturi a firmei Agro Turdean organizăm această prezentare cu cele mai inovative soluții pe care firma Corteva le propune agricultorilor români. Mai urmează organizarea unui simpozion pe tema culturii sfeclei de zahăr și a colaborărilir viitoare cu Fabrica de Zahăr de la Luduș. Soluțiile inovative și formele asociative precum cooperațiile agricole sunt soluția pentru o agricultură perfprmantă”, a declarat Emil Turdean, proprietarul fermei vegetale.

Granular Link este o aplicație 360 disponibilă pentru App Store și Google Play în România, care integrează experiența din domeniul agriculturii a companiei Corteva cu cea mai avansată tehnologie de pe piață. Simultan, combină utilizarea și analizarea informațiilor agronomice într-o soluție digitală care oferă cele mai precise și detaliate informații, cum ar fi fotografii de mare rezoluție, filtre atmosferice inteligente, indici de vegetație avansați. Printre alte funcții, platforma oferă serii istorice din România și recomandări bazate pe potențialul productiv.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.