Aberațiile șocante din Regulamentul Primăriei Turda. Fraze fără logică și erori în înțelesul cuvintelor

0
Matei

Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei a semnat un Regulament de ordine interioară al Primăriei Turda prin care este interzis accesul în Primăria Turda cu telefonul mobil. Regulamentul e însă plin de explicații ilogice  și argumente fără sens.
Este neclar la acest moment dacă primarul a citit sau nu ce a semnat sau pur și simplu edilul șef nu mai înțelege sensul propriu al unor cuvinte.

Politică și Putere vă prezintă regulamentul fotografiat iar mai jos redăm un extras din ”argumentele juridice” al interdicțiilor.

”Activitatea realizată de reprezentantul instituției, precum și de personalul din cadrul acesteia, nu se încadrează în categoria activităților care implică o expunere publică în scopuri culturale sau artistice, prilej cu care suntem îndreptățiți să considerăm că o astfel de conduită neconformă trebuie sancționată corespunzător”, se explică în ”argumentele juridice”. 

Anterior, în actul intern cu caracter normativ se arată  ”Deasemenea, destinatarii acestui Regulament au avut în vedere cazurile în care legiuitorul a apreciat că există situații în care fotografierea sau înregistrarea audio-video, în absența unei aprobări prealabile, poate reprezenta o ingerință în viața privată a fiecărei persoane, după cum urmează:….”

Destinar înseamnă persoană căreia i se trimite, i se adresează ceva iar formularea din regulament e complet ilogică. În plus din prima formulare, rezultă că funcționarii publici care nu cântă și nu joacă au o conduită neconformă ce trebuie sancționată corespunzător.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.