Drept la replică al Primăriei Turda

0
Stirile Primariei Foto

Având în vedere informația ERONATĂ apărută în publicația Politică și Putere, implicit pagina personală a jurnalistului Hudrea Horea, cităm: Direcția Economică tocmai a admis că TOATE proiectele europene de la Turda care prevăd lucrări sunt în întârziere, venim cu următoarele precizări:

Ca prim aspect, dacă urmăriți ședința de consiliu local publicată pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Turda, minutul 12:10, puteți urmări intervenția detaliată a directorului executiv a Direcției Economice. Explicația oferită în cadrul ședinței nu face nicio referire la întârzieri în execuția proiectelor cu finanțare europeană.

Mai mult, o minimă studiere a modului de cheltuire a prefinanțărilor în cadrul unui proiect, ne spune faptul că aceste prefinanțări se cheltuie pe perioada de implementare a proiectului (practic fiind vorba de un avans care se regularizează la fiecare decontare).

În încheiere, vă recomandăm, din nou, ca atunci când redactați un articol să o faceți în mod obiectiv ținând cont de cele comunicate de reprezentanții autorității publice.

Biroul de presă

Materialul video de mai jos nu este parte a dreptului la replică de mai sus al Primăriei Turda.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.