Profesorii Colegiului Național Mihai Viteazu sunt amenințați. Nu se știe exact de cine

0
Yxnoptqymmrlndfknjzkmgi2n2vkowq4mzvjm2zizdy2ngy0 Thumb

Profesoara Daniela Maria Pop, de la Colegiul Național Mihai Viteazu din Turda susține că a primit un mesaj de amenințare prin intermediul rețelei Instagram. Mesajele provin de la un cont care poartă numele directoarei CNVM, Codruța Andreica, dar aceasta, la rândul ei susține că toate situația e o înscenare.

Cine sunt cei care-i amenință pe profesorii Colegiului Național Mihai Viteazu?

    ” Nu vreau sa o lungesc! Așa că o să trec la subiect, nu am nimic cu tine, și nici nu aș avea de ce! Nu există grad de comparație între noi două! Eu sunt cu mult peste nivelul tău, și tu stii asta, bănuiesc ca ăsta e unu dintre motivele pentru care nu ma suporți! Nu am vrut sa spun asta dar  mă obligi să fac asta cu simplul fapt ca ai votat pentru demiterea mea din cnmv! Draga mea colegă și “pretină” te sfătuiesc să îți retragi votul pentru demiterea mea din cnmv, și in acelaș timp toate cuvintele urâte la adresa mea, nu e o amenințare , stii că-s femeie edicată! (Sic!) Dar nu uita, nu se stie ce se poate întâmpla, așa ca pentru binele tău spun să te potolești!”  este conținutul mesajul primit.


Directoarea Codruța Andreica spune că e o înscenare

”Mârșăvia nu se mai oprește! Azi m-am trezit că aș fi scris mesaje de amenințare folosind id-ul de messenger “codruta_andreica”. Mai jos v-am pus link-ul contului meu de Facebook și Messenger. Am sesizat Facebook și organele competente.

Doream sa renunț, dar înverșunarea este atât de mare și campania de denigrare a mers atât de departe, s-au spus atâtea minciuni, încât sunt nevoita sa îmi asum riscul unei condamnări pentru publicarea mesajelor private.

ESTE INACCEPTABIL CEEA CE MI SE ÎNTÂMPLĂ!!!!”, spune directoarea CNMV, printr-un mesaj postat pe rețeaua Facebook.

Logo5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.